h1

Smoker

March 11, 2008

    Asculta o melodie care nu i-ar fi placut daca ar fi fost ea dintotdeauna. El nu raspunde. Bataile ceasului o asurzesc. La fel si tipetele copiilor din parc.

    Isi priveste inca o data tigara cum arde… Isi da seama ca nu are nici o tigara in mana. In schimb inoata intr-o mare de scrum.

    El intra in camera. Nu vede scrum, nu o vede pe ea zbatandu-se. Fredoneaza fericit acea melodie care asurzea orice atom. Nici nu observa ca ea lipsea. Nici nu simtea cum o strivea in picioare si cu rotile scaunului.Fredona melodia si incepu sa danseze. Ea tipa. Tipa chiar mai tare decat copii din parc. Incetul cu incetul nici nu mai putea tipa…nu mai era decat o urma a pantofului sau in marea de scrum.

    Se opri…isi aprinse o tigara si pleca…lasand aceeasi melodie sa distruga orice urma de viata din acea camera…

 

2 comments

  1. ..sunetul asurzitor a patruns in camera..tipete..cred .. fericire? Da !! ocupa molecula cu molecula asemeni uni ocean de fum si…imi vine sa dansez.. dar nu fac altceva decat sa tocesc podeaua cu picioarele unui infirm.Ciudat ..nu mai aud iubire…s-a aprins alta tigara..si plec stiind ca am fost cel care a lasat o urma de pantof in scrum….


  2. Inapt privesc cum iti transpui gandurile in scrum si sincer ti-as raspunde dar nu pot decat cu aceeasi replica acida pe care o fredonezi chiar tu… Esti mic si ai vrea sa stii daca viata-i scrum sau viceversa…



Leave a comment